<ν΄αντιγράψεις ένα συγγραφέα είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, ν΄αντιγράψεις πολλούς ειναι έρευνα. >>

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Αστρολογία και herbalism

Herbalism ανέκτησε μεγάλο σεβασμό τον τελευταίο καιρό και έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να βελτιώσουν και να διατηρήσουν την υγεία τουςΩστόσο, μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν χάσει την επαφή με το αληθινό πνεύμα των φυτώνΈχουν ξεχάσει τι θεραπευτές σε όλο τον κόσμο έχουν γνωστή: τα φυτά μπορούν να μας θεραπεύσει σε μια ψυχική και ένα πνευματικό επίπεδο καθώς και σε φυσικό επίπεδο

Ίσως, αν πάμε πίσω στο χρόνο και να εξετάσουμε σε μονάδες τον τρόπο οι πρόγονοί μας έκαναν, μπορούμε να προσαρμόσει προοπτική μας για την επούλωση και να ζήσουν από αυτή τη γνώση και τη σοφίαΑς πάρουμε τσάι με βότανα ή συμπληρώματα μας, μπορούμε να ωφεληθεί σημαντικά από τη θέση πρόθεση μας για την ουράνια φύση των φυτών και των ειδικών θεραπευτική δύναμη και τις αρετές τους

Πρώτον, πρέπει να σκεφτούμε πως η κατανόηση των προγόνων μας του κόσμου ήταν με βάση τις θεμελιώδεις πεποιθήσεις.
Θεμελιώδεις πεποιθήσεις
  • Οι άνθρωποι, φυτά, πλανήτες και αστερισμούς από τα ίδια στοιχεία (φωτιά, γη, αέρας και νερό) και τις ίδιες πηγές ενέργειας (ζεστό / ξηρό, θερμό / υγρό, κρύο / ξηρό, ψυχρό / υγρό). Αυτό διευκολύνει τη σύνδεση των κοινών χαρακτηριστικών των ανθρώπων με τη φύση και το σύμπαν.
  • Το ανθρώπινο σώμα είναι μια μικρογραφία αντίγραφο του ηλιακού μας συστήματος με κάθε μέρος του σώματος και σύστημα που αντιπροσωπεύουν συμβολικά μια πινακίδα και τον πλανήτη.
  • Η φύση έχει συχνά ένας τρόπος για να μας πει τι ένα συγκεκριμένο φυτό είναι καλό γιαΑυτή η πεποίθηση έχει ακόμη αποδοθεί σε Αδάμ ο οποίος, ονομάζοντας τα πλάσματα στον Κήπο της Εδέμ, εννοείται ότι κάθε όνομα έχει τη δύναμη να περιγράψει την ουσία των πραγμάτων.
Ως εκ τούτου, ουράνια ανταποκρίσεις καθορίσθηκαν από έντονα παρατηρώντας ό, τι ένα φυτό είναι καλό για, αναφέρονται λεπτομερώς στο Δόγμα του Υπογραφές, και χρησιμοποιώντας τη γλώσσα της αστρολογίας και πλούσια, αρχαία συμβολή του στην ιατρική σοφία μαςΣε αυτό το άρθρο, ας επικεντρωθεί σε ορισμένες πτυχές του Δόγματος του υπογραφών, που δόθηκε στη Παράκελσος (1493 - 1541), και να αρχίσουν να κατανοούν τον πλούτο της φιλοσοφίας του

Εμφάνιση των φυτών
  • Ο Ηλιος: Φυτά με την καρδιά είναι διαμορφωμένα φύλλα χρησιμοποιούνται για καρδιακές παθήσειςΦυτά με κίτρινα λουλούδια (Καλέντουλα, βαλσαμόχορτο), καθώς και τα φυτά που γυρίζουν προς τον ήλιο (πικραλίδα) συνδέονται με τον Ήλιο.
  • Αρης: Τα φυτά με αγκάθια ή αγκάθια (Milk Thistle, Τσουκνίδα), ταυτίζονται με τον Άρη, τον πλανήτη που συμβολίζει το πρωτοποριακό, αγωνιστική πνεύμα.
  • Κρόνος: Τα φυτά που παρουσιάζουν μια ποιότητα οζώδης μπορεί να θεραπεύσει πρησμένες αρθρώσεις, το μέρος του σώματος που συνδέονται με Αιγόκερω, κυβερνάται από τον ΚρόνοΟι Perennials με μακρά ζωή (φλόμος), φυτά με ετήσιων δακτυλίων ή ξυλώδη φυτά (Kava Kava) και ταυτίζεται με τον Κρόνο, τον πλανήτη της γήρανσης του πληθυσμού.
  • Ερμής: Φυτά με τριχωτό, fuzzy φύλλα (φλόμος) αντιστοιχούν συχνά στις βλεφαρίδες του βλεννογόνους του πνεύμονες, το μέρος του σώματος που συνδέονται με Gemini, κυβερνιέται από τον υδράργυροΦυτά που έχουν πολύ λεπτής φύλλα σαν τους βρόγχους των πνευμόνων (Dill, Μάραθο) ή αμπέλια που αναπτύσσονται πάνω σε δέντρα (Αγιόκλημα) συνδέονται επίσης με τον υδράργυρο, ο πλανήτης της επικοινωνίας και τον πλανήτη που διέπουν το νευρικό σύστημα.
  • Αφροδίτη: Τα φυτά με πολλά γλισχράσματος (Marshmallow) καλμάρω ερεθισμένο βλεννογόνους, που συνδέονται με Ταύρος, κυβερνάται από την ΑφροδίτηΤα φυτά με όμορφα άνθη (Vervain, Violet) ή κόκκινα φρούτα (Βατόμουρο) συνδέονται με την Αφροδίτη, ο πλανήτης που συμβολίζει την ομορφιά.
  • Σελήνη: Φυτά με λίγο άσπρο ή ανοικτό κίτρινο χρώμα ανθέων (μπαλτάδες) και φυτά με χυμώδη φύλλα (Catnip) ή φεγγάρι σε σχήμα φύλλων (κύμινο).
  • Jupiter: Μεγάλες εδώδιμων φυτών (Burdock, Centaury), που θυμίζουν τους ανθρώπους του πλανήτη, της επέκτασης.
  • Ποσειδώνας: Τα φυτά αναπτύσσονται σε ή κοντά στον ωκεανό (Dulse, φύκια), όπως ο Ποσειδώνας είναι ο άρχοντας των Ωκεανών.
Φυτό Ποιότητες
  • Ηλιος: Φυτά ευεργετικό για την καρδιά και την κυκλοφορία (Motherwort, Τζίντζερ)
  • Αρης: Τα φυτά αναπτύσσονται κάτω από τις αντιξοότητες (Γέροντα, τεύτλων, βατόμουρο).
  • Αφροδίτη: Βότανα ότι ηρεμία overindulgence στα τρόφιμα (Burdock, Vervain, Sage).
  • Κρόνος: Τα φυτά που είναι γείωση (Ho Shu Wu) και βοηθούν ο ένας ολοκλήρωση των έργων στο αεροπλάνο υλικό.
  • Ερμης: Τα φυτά που είναι καλό για το νευρικό σύστημα (skullcap, λεβάντα).
  • Σελήνη: Τα φυτά που μπορούν να επηρεάσουν το υποσυνείδητοΤα φυτά που ζουν από το νερό (Peppermint, Νεροκάρδαμο).
  • Jupiter: Βότανα που προωθούν ένα θετικό πλαίσιο του νου και της επέκτασης (Oatstraw).
  • Ποσειδώνας: Mystical βότανα που βοηθούν στο έργο όνειρο (skullcap) ή συμβάλει στη φυσική έννοιες στο επόμενο επίπεδο (ιτιά).
  • Ουρανός: Τα βότανα που είναι υβρίδια και εύκολη στη μεταμόσχευση, όπως ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των απότομων αλλαγώνΒότανα που ενεργοποιούν, την τόνωση και την προώθηση της έμπνευσης (κανέλλα, γαρύφαλλο).
  • Pluto: Βότανα ευεργετική για την ενίσχυση της σεξουαλικότητας (Damiana, Saw Palmetto), καθώς και για την εξισορρόπηση των φυσικών και πνευματικών πτυχών της προσωπικότητας.
Κατ 'αρχάς, να αποδείξει όλα αυτά τα αντιστοιχίες με τον τρόπο αρμονικό φυσικό μας κόσμο και Σύμπαν είναι μαςΌπως έχουμε την αίσθηση ότι ανήκουν σε αυτή οργανώνεται, όμορφο κόσμο, εμείς αισθάνονται πιο κοντά και να κερδίσει μια ανώτερη συνειδητότητα

Δεύτερον, με τη δημιουργία μιας κατάστασης του συντονισμού με την πλανητική ενέργεια της επιλογής μας, θα συμβάλει στην ενίσχυση ενεργειακό πεδίο μας και η σύνδεση με τον εαυτό μαςΣτην πραγματικότητα, διάσημους επιστήμονες, όπως ο Fritz Poppe, William Reich (ιδρυτής του Orgone Therapy), Harold Saxton, Robert Jahn και Brenda Dunne έχουν όλα αποδειχθεί ότι δεχόμαστε πλανητικές πηγές ενέργειας μέσα από το δέρμα μας, ενεργειακό πεδίο μας ή τα κράτη του συντονισμού



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου